Referanser


Jeg får 250 e-post hver dag. Etter at jeg tok i bruk innbokskontroll har jeg full kontroll i innboksen – og kontroll med uløste oppgaver

Alain Fasotte

Partner, Tribe AS

Det er mange foredrag som lover en “quick fix” på livets mange problemer. Men dette foredraget virker faktisk. Kippersund foreskriver en enkel medisin mot overfylte hverdager, og den medisinen heter innbokskontroll. Jeg følger nå konsekvent reglene til Kippersund og livet er blitt enklere.

Elin Ørjasæter

Førstelektor på Markedshøyskolen, foredragsholder og forfatter

Jeg trodde jeg hadde et fantastisk system for å håndtere e-post, men Jørn lærte meg at jeg kunne være enda mer effektiv. Dette noe alle som bruker e-post i hele Norge burde vært igjennom.

Bent Gjendem

Zammut Prosjekt AS

Jobblivet mitt har endret seg etter at jeg tok i bruk metoden innbokskontroll. Jeg fikk endelig et sikkert og enkelt verktøy for å kunne fungere etterrettelig og beholde kontrollen i en konstant informasjon- og oppgavestrøm. Jørn Kippersund er en glimrende formidler som har glød og engasjement i forelesningene sine. Han er også god å ha for å hjelpe meg til de spesielle tilpasningene jeg må gjøre i forhold til min situasjon.

Hege Gjessing

Den norske legeforening

Vi i Netlife Research har benyttet Jørn Kippersund som foredragsholder flere ganger. Han leverer alltid. Metoden er enkel, praktisk orientert og funker. Vi anbefaler alle våre ansatte til å bruke innbokskontroll. Selv sliter jeg ikke lenger med innboksen

Jostein Magnussen

Gründer, Netlife Research

Takket være Jørn oppdaget jeg den fantastiske knappen Work Offline i e-postleseren min. Ikke bare oppdaget den, men fikk mot til å bruke den også! Roen senket seg og konsentrasjonen steg momentant. Jeg fant fort ut at alle mine gode kolleger også fortjente noen timer med Jørn, han stilte opp og holdt årets nyttigste bedriftsinterne kurs hos oss. Metoden Innbokskontroll har gjort oss mer bevisste på hvordan vi prioriterer oppgaver og disponerer tiden vår.

Nina Bjerkreim Hansen

Prokomw
Bestill foredrag!
Lær innbokskontroll!