Vær nøye med å definere oppgavene som skal løses

På konferansen Intralife 2013 fikk jeg gleden av å snakke om den superenkle løsningen jeg som nattlegevaktsjef bruker for å formidle turnusinformasjon til legene i nattlegevakten på Søre Sunnmøre. Innlegget ble en fin kontrast til andre foredrag der flotte løsninger for store (til dels svært store!) organisasjoner ble presentert. Deltagerne lærte neppe noe teknisk nytt ved å høre foredraget mitt, men jeg fikk mange gode tilbakemeldinger likevel. Trolig fordi det ble en nyttig påminnelse om å ikke møte flere behov enn de du faktisk har når du skal lage en nettløsning. Om man lager løsninger som er neddynget i funksjoner, går brukerne lett vill og blir frustrerte.

Og er man så heldig å holde foredrag på konferanser i regi av Netlife Research, blir det gjerne blogget om foredraget. Her er Audun Rundberg sin bloggpost om innlegget mitt: «Intranettet er et regneark«.

Kommentarer er stengt.