Radiointervju om Innbokskontroll

Her kan du høre radiointervjuet om Innbokskontroll. Fem minutter er kort tid, men jeg syns faktisk journalisten er flink til å få fram de viktigste poengene.

Intervjuet var i «God Morgon, Møre og Romsdal», 20.mars 2013.

WAW-fil: Radiointervju om innbokskontroll

denne lenken er programmet tilgjengelig fram til september 2013.

Intervjuet starter ved 2.10.00 i programmet.

 

3 Responses to “Radiointervju om Innbokskontroll”

 1. hugen sier:

  Stor grattis med intervjuet! Gjennomført med ro og tydelegheit! Kjekt å høyre på. – Og litt «grattis» til meg sjølv som greidde å finne fram i den visuelle arkivverda som NRK radio har stelt i stand utan mitt vitande. – Får mange tankar om innbokskontroll som er litt livsfilosofisk – litt om å delta i sosialt kvardagsliv både på nettet og utanfor nettet.

  g.

  • Takk for tilbakemelding! Og ja, gratulerer til deg som fant fram, selv gjorde jeg det ikke 🙂

   Ja, innbokskontroll handler om langt mer enn e-post. Kanalene vi kommuniserer via i både sosialt hverdagsliv og arbeidsliv har endret seg drastisk siste 10-20 årene. Vår måte å _tilnærme_ oss disse kommunikasjonskanalene har vi kanskje ikke endret like raskt. Derfor tror jeg en bevissthet rundt hvordan man skiller oppgavestrøm og nyhets-/sosialstrøm er viktig.

   Du er velkommen til å komme med livsfilosofiske betraktninger i kommentarfeltene her på bloggen, eller kanskje som en gjestebloggpost? 🙂

   • hugen sier:

    Takk for utfordring! -.Innbokskontroll er for meg kvardagspraktisk viktig som trivialitet og ansvar. Innbokskontroll er også eit bilde/ein metafor på overdådig velstand og sjølvrealiserande friheit. Det gjeld å meistre ein aksellerasjon i mylderet av informasjon og distraksjon. Det er viktig å (prøve å) halde haudet over vatnet og kave for ei personleg myndigheit, – også i mange andre samanhengar enn internett! 😎