Innbokskontroll under primærmedisinsk uke

Primærmedisinsk uke er en viktig kurskongress for både leger og medarbeidere som jobber i primærmedisinen. I år blir det for første gang mulig å lære om innbokskontroll på kongressen. Sammen med Kjartan Olafsson skal jeg holde kurset «Mindre stress, mer mestring. Bedre hverdag ved legekontoret.» Innbokskontroll er et av temaene. I tillegg skal vi snakke om turnus og arbeidsplanlegging, dialogkonferanser, presentasjonsteknikk og praktiske tips for god flyt i samarbeidet med andre yrkesgrupper utenfor legekontoret. Her finner du kursprogrammet (kurs nr 29).

Jeg har tidligere skrevet om innbokskontroll for allmennleger, i en artikkel for fagbladet Utposten.

Kurset går av stabelen 22.oktober på Radisson Blue Hotel i Oslo, første dag i primærmedisinsk uke. I skrivende stund er det fortsatt mange ledige plasser. Påmelding skjer på denne siden. Ses vi?

Kommentarer er stengt.