Innbokskontroll.no som målbedrift i Sunnmøre Kulturnæringshage

Innbokskontroll.no er nå tatt opp som målbedrift i Sunnmøre Kulturnæringhage. Å være målbedrift betyr at kulturnæringshagen skal hjelpe til med videreutvikling av konseptet innbokskontroll, mens jeg tilbake skal bidra til det faglige fellesskapet i næringshagen og delta i innovasjonsaktiviteter. En vinn-vinn-situasjon altså.

Jeg har allerede hatt stor glede av møteplassen Kreative Søre Sunnmøre der man bringer sammen folk fra ulike kreative yrker på Søre Sunnmøre. Jeg har f.eks. knyttet kontakt med reklame- og deisgnbyrået Kib & Morits som har bygd opp mine nye nettsider,  animasjonsselskapet Rain Dog Studios har levert animasjoner til presentasjonene mine, og jeg har fått diskutert visjonære planer med både Fantastiske Osberget og Racer PR & Design. Etterhvert får jeg også kanskje bruk for teksthjelpen Akka tekst kan bidra med. I det store og det hele er dette et sydende kreativt miljø det er veldig spennende å få være en del av.

Ekstra morsomt var det at Martine Grande og de andre i Grande produksjon lot seg inspirere til å lage en egen kortfilm etter foredrag med meg («Sammen»). Filmen er ikke tilgjengelig på nett enda, den skal først vises på ulike kortfilmfestivaler.

Volda med sin høyskole utdanner flinke kreative folk, men har ikke hatt arbeidsplasser å tilby de som ønsker å bli værende i bygda. Gjennom kulturnæringshagen legges det nå til rette for at flere kan bli boende i Volda, også etter endte studier. Så langt ser det ut som at satsningen er svært vellykket. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Kommentarer er stengt.