Kalendermal 2013 med ukenr – i Google dokumenter

Til visse typer kalendere syns jeg regnearket i Google dokumenter egner seg bedre for kalendermal enn rene kalenderprogram som Google kalender. Regngearket gir bedre oversikt f.eks. over arbeidsturnuser, vaskeliste for trappeoppgangen eller som symptomdagbok.

Som i fjor har jeg laget en kalendermal for neste år, altså for 2013, som er fritt tilgjengelig her. NB! For å gjøre kalenderen skrivbar for deg selv, lag en kopi. Klikk «fil», deretter «lag en kopi». Du kan senere endre tittel, og evt. legge til de du ønsker å dele din kalender med.

Du kan også legge til flere kolonner.

Skulle du ønsker kalendermalen for 2012, klikk her.

Klikk «fil» -> «lag kopi» for å gjøre regngearket tilgjengelig slik at du selv kan skrive i det

Kommentarer er stengt.