Workshop om Innbokskontroll i Oslo, 14.september 2011

Den som har lyst til å lære seg innbokskontroll, har sjansen under webdagene.no, 14.september i år. Det blir en intim workshop på to timer der målet er at alle deltagerne skal ha lært seg metoden før de går hjem.

Innbokskontroll læres best hands-on der man selv jobber med sin egen innboks under kurset. Ta derfor gjerne med din egen laptop.

Innbokskontroll handler om mer enn e-post. Det handler om hvordan du lar informasjonssamfunnet og oppgavestrøm påvirke deg. Stress skapes av tanken på uløste oppgaver. Første steg for å fjerne slikt stress er å skaffe seg oversikt over de uløste oppgavene. Deretter handler det om å velge de riktige oppgavene. Endelig handler det om å unngå utsettelsesatferd for å faktisk få oppgavene gjort.

Alt dette har du altså muligheten for å lære i Oslo i høst. Programmet finner du her, og påmelding her. Vi ses!

Kommentarer er stengt.