Tjuvtitt på Facebook sitt nye meldingssystem

Jeg skrev i går om Facebook sitt nye meldingssystem, og om hvordan jeg ikke tror det bør erstatte epost. I dag presenterer Mashable en tjuvtitt på meldingssystemet.

Etter å ha klikket meg gjennom denne, tenker jeg at det går an å se på dette som en forbedring av Facebook, i stedet for en utfordring til tradisjonell epost. At man f.eks. kan samle alle meldinger fra én person i én tråd, i stedet for den svært begrensede arkiverings- og sorteringsmuligheten man har på Facebook sine meldinger nå.

Meldinger fra sider man liker vil kunne sorteres lettere, og man har bedre mulighet for å sende vedlegg. Alt i alt ikke så dumt – så lenge man ikke tenker at Facebook blir den nye arena for produktivitet. Vi vil ikke sette skrivebordet foran sofaen i stua, vil vi?

Kommentarer er stengt.