Kvalitetssystem for legekontor på nett

En viktig del av innbokskontroll-metodikken, er å benytte verktøy som er nettbaserte. Dette for å slippe bekymringer rundt hvilken datamaskin eller dings du til enhver tid vil benytte eller hvor du vil benytte den fra (jobb eller hjemme?). Dette kalles også «cloud-computing». «Nettbaserte dataløsninger» er et mer forståelig ord. Ekstra bonus er sikker backup til en hver tid.

Jeg anbefaler alle å finne nettbaserte løsninger både for epost, bildebehandling, tekstbehandling og hva det måtte være. Derfor gleder mitt hjerte seg når jeg nå leser at kvalitetsprogrammet Trinnvis lanseres som en nettbasert tjeneste. Borte vekk er lokale DVD’er, minnepinner eller hva det måtte være. Nå kan man logge seg på fra hvor som helst, og slipper å tenke på egen backup eller bekymre seg for lokale datakræsj.

Slike løsninger kommer nok på de fleste felt etterhvert. Som databruker tar jeg imot med åpne armer!

Kommentarer er stengt.